Előfizetői tartalom

Senkit sem kímél az új vásárlási őrület: lesújtó adatokat közöltek

Portfolio
Egy új, egyesült királyságbeli kutatás eredménye szerint rohamos ütemben terjed az online részletfizetéses megoldás, vagyis a BNPL. A számok azt mutatják, hogy a szolgáltatás korántsem csak a fiatalok körében népszerű, minden korcsoport körében nőtt a felhasználók aránya. Aggasztó, hogy folyamatosan nő a fizetésképtelenné váló fogyasztók aránya is: sokan a családjukhoz és barátaikhoz fordulnak segítségért, ha nem tudják törleszteni a kölcsönt.

Egy új felmérés szerint a felnőtt lakosság közel háromötöde - 57 százaléka - használt már BNPL-szolgáltatást az Egyesült Királyságban. Az online részletfizetést használók száma egyre nő: tavaly még "csak" a felük vásárolt BNPL-megoldáson keresztül. Mi az a BNPL?A BNPL egy olyan - általában kamatmentes - részletfizetéses áruhitel, amely az e-kereskedők fizetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés