Előfizetői tartalom

A készpénztől szabadította volna meg a világot, most brutális pénzszivattyút működtet a fintech veterán

A PayPal veterán pénzügyi szolgáltató már a 2000-es évek elején irigylésre méltó sikereket ért el az online fizetési szektorban, és a pénzügyi sikereit fokozatosan jelentős értékű felvásárlásokra váltva, ma már az online fizetési értéklánc szinte minden fontos szegletében képviselteti magát, olyan új fizetési trendeket is az ernyője alá vonva, mint a BNPL és a kriptokereskedelem. A Paypal a legtöbb bevételt a tranzakciós díjakból, kisebb részt pedig többletértékű szolgáltatásokat terhelő díjakból, például kamatokból szerzi. Előbbi a magyar felhasználókat is érinti, és a díjstruktúra rendszertelen megjelenítését látva utánajártunk, hogy pontosan milyen díjtételek terhelhetik a hazai ügyfelek tranzakcióit.

A PayPal elsődleges tevékenysége az online pénztranszferek lebonyolítása az e-kereskedők és az egyéni ügyfelek között. A szolgáltatás népszerűsége a sokszínű üzleti felhasználási lehetőség és az alacsony belépési korlátok – egyszerű regisztráció és használat – miatt évtizedek óta töretlen. A PayPal jelenleg 32 millió kereskedővel és 403 millió aktív felhasználóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés