Előfizetői tartalom

Megjött az év utolsó meglepetése: új nagytulajdonos a Gránit Bankban

Portfolio
Megvásárolja a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST az E.P.M. tulajdoni részesedésnek túlnyomó többségét, a Gránit Bank részvényeinek 57%-át - derül ki a pénzintézet friss közleményéből. A tranzakció nem jelent változást a Gránit Bank stratégiai célkitűzéseiben és üzleti modelljében, a bankot változatlanul  Hegedüs Éva elnök-vezérigazgató irányítja. A közlemény kitér arra is, hogy a bank új Munkavállalói Résztulajdonosi Programot indít, ennek eredményeként a saját tőke 40 milliárd forint fölé nő.

A Gránit Bank tulajdonosi struktúrája új befektetővel erősödik - derül ki a közleményből. A folyamatban lévő  tranzakció keretében a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST  megvásárolja az E.P.M. tulajdoni részesedésnek túlnyomó többségét, a bank részvényeinek 57 %-át. A BDPST,  a Gránit Bank hosszú távú értéknövekedése iránt elkötelezett pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés