Előfizetői tartalom

Orbán Viktor bejelentette: az összes családtámogatási formát meghosszabbítják, ha nyernek

Portfolio
|
MTI
A miniszterelnök szerint bevált az összes támogatási forma a családoknál, ezért április után, ha a Fidesz megnyeri a választást, a kormány meghosszabbítja, sőt kiegészíti és fel is erősíti a családtámogatásokat. Hosszabbítás hiányában a falusi CSOK 2022 közepén, a babaváró és a felújítási támogatás 2022 végén futna ki, a mostani bejelentés felülírhatja tehát a piaci várakozásokat.

Orbán Viktor a Győr-Moson-Sopron megyei Kóny községben meglátogatta Tóth Gábor tűzoltót, feleségét, Pálmát és három gyermeküket, akik a falusi CSOK-ból újították fel házukat - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden, az eseményről Facebook-videót is megjelentettek. Az elmúlt hetekben számos találgatás és elemzés jelent meg arról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés