Előfizetői tartalom

Borul a bili: az egykori svájci "év bankára" óriási sztriptízbáros, tinderes csalási botrányba keveredett

Portfolio
Egy korábbi svájci bankárt, aki egykor az „Év bankára” címet is kiérdemelte, most azzal vádolnak, hogy sokmillió svájci frankra tett szert illegális tranzakciókon keresztül, és több mint fél millió frankot a bank költségére számolt el, valójában a pénzt magáncélra költötte el. A vádlott most azt vallotta, hogy például a sztriptízbárokban elköltött közel 200 ezer svájci frank, melyet a munkaadó bankjával téríttetett meg, legnagyobb részben legális üzleti költségek voltak – írja a Reuters.

A Raiffeisen Switzerland (nem összekeverendő a Magyarországon is leányvállalattal rendelkező Raiffeisen Bank Internationallel, azaz RBI-vel) egykori vezérigazgatója, a jelenleg 65 éves Pierin Vincenz annak a több vádlott ellen irányuló pernek az egyik vádlottja, mely Svájc eddigi legnagyobb volumenű vállalati bűnügyében szolgáltat igazságot. Pierin Vincenz vezérigazgatói ideje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés