Előfizetői tartalom

Tervezett leállások jönnek az Ersténél - Mégsem ezen a hétvégén frissítik a rendszereket

Portfolio
UPDATE: az Erste lapunkkal közölte, hogy a hétvégére tervezett leállások elmaradnak, későbbi időpontban tartják meg a frissítést. A most következő hétvégén karbantartást végez az Erste Bank a George mobilappban, és a webes alkalmazásban, ezért szombat este 22 óra és vasárnap reggel 8 óra között nem lesz elérhető, ugyanakkor az online vásárlásokhoz szükséges üzenetek az időszak „nagy részében” zavartalanul működnek – tájékoztat a pénzintézet a honlapján. Egyes szolgáltatások ennél szélesebb idősávban válnak ideiglenesen elérhetetlenné.

UPDATE: az Erste lapunkkal közölte, hogy a hétvégére tervezett leállások elmaradnak, így az alábbiakban részletezett menetrend egy későbbi időpontra kerül áthelyezésre. A korábbi részletes tájékoztatás szerint nem lesz elérhető 2022. 01. 28. 16:00 óra és 2022. 01. 31. 8:00 óra között a George Weben: Saját kapcsolattartási adatok módosítása Számlakivonat kézbesítés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái