Előfizetői tartalom

Falusi CSOK 2022: feltételek, igénylés, tudnivalók egy helyen

Portfolio
CSOK, falusi CSOK, babaváró hitel és támogatás, hitelelengedés, illetékmentesség, áfa-visszaigénylés, otthonfelújítási támogatás, autóvásárlási támogatás, zöldhitel, CSOK-hitel: ismerősen csengenek ezek a fogalmak a gyermekesek számára, de vajon milyen szabályokkal igényelhetők a milliós nagyságrendű, akár vissza nem térítendő támogatások 2022-ben? Cikkünkben most a falusi CSOK 2022-es szabályait foglaljuk össze.

Idén is igényelhető a bankok egy részénél a legnépszerűbb vissza nem térítendő támogatási forma, a 2015-ben bevezetett és jelenlegi formájában 2016-ban elindított családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) azok számára, akik építéssel vagy vásárlással másik ingatlanba költöznek (legyen az új építésű vagy használt lakás), illetve ingatlant bővítenek és/vagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés