Előfizetői tartalom

Hamarosan megszűnhetnek a revolutos forintszámlák

Portfolio
Egy olvasónkat arról tájékoztatta a Revolut, hogy a magyar, HU-val kezdődő IBAN számlaszámokat megszüntetik, helyette litván számlaszámot kapnak az ügyfelek. Azokat, akik a munkabérüket is a revolutos számlára kérik, arra figyelmeztették, hogy egyes munkáltatók nem biztos, hogy el fogják fogadni a litván számlaszámot. A tájékoztatás szerint azon dolgoznak, hogy a forint számlákat később visszahozzák, ám furcsa, hogy nem minden ügyfél kapott eddig tájékoztatást az ügyben.

Financial IT 2022 A banki digitalizációról és a fintech támadókról is szó lesz a Portfolio május 31-ei Financial IT konferenciáján a Marriott Hotelben. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Érdekes ügyféltájékoztatás Egy levelet illetve appon belüli tájékoztatást küldött a Revolut egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés