Előfizetői tartalom

Csányi Sándor is megszólalt az ukrajnai háborúval kapcsolatban - Marad az OTP Ukrajnában és Oroszországban is

Ma hajnalban tette közzé legfrissebb beszámolóját az OTP, amiből kiderült, hogy tavaly rekordszintre emelkedett az OTP bevétele és profitja, a tőkehelyzet pedig erős, de az is, hogy a bankcsoportnak nem elhanyagolható kitettsége van Ukrajnában és Oroszországban. Az aktuális helyzettel és a kilátásokkal kapcsolatban Csányi Sándor, a bank elnök-vezérigazgatója és Bencsik László, vezérigazgató-helyettes beszélt a ma reggeli sajtótájékoztatón.

Jól teljesítettünk, nem szeretnénk szó nélkül elmenni a tavalyi eredmény mellett. Tavaly rekorderedményt ért el az OTP, ez két tényezőnek tudható be, nőtt a működési eredmény és drasztikusan csökkent a céltartalék, kezdte beszédét Csányi Sándor. A bank tőkemegfelelése kimagaslik a magyar mezőnyből, de a régióban is kiemelkedő, likviditási szempontból a bank rendkívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés