Előfizetői tartalom

Leleplezte a magyar dollármilliomosokat egy külföldi kutatás: 31 ezren vannak az elit klubban

Portfolio
Több mint 610 ezer ember nettó vagyona haladta meg a 30 millió dollárt tavaly a Knight Frank friss elemzése szerint. Különösen Észak-Amerikában ugrott meg a gazdagok száma, Európában országok szintjén az Egyesült Királyság és Franciaország emelkedik ki. A tanulmányból kiderül azonban az is, hogy Magyarországon közel 31 ezer embernek volt tavaly legalább egymillió dollárja.

Kilőtt a gazdagok száma a világban A Knight Frank friss vagyonjelentése szerint tavaly azoknak a száma, akik legalább 30 millió dollárnyi vagyonnal rendelkeznek, 9,3%-kal, több mint 610 ezer főre ugrott meg, miközben 2020-ban a növekedés mértéke csak 2,4%-ot tett ki. A jelentés több vagyontanácsadó és privátbankár megkérdezésére is épít, ők azt válaszolták, hogy ügyfeleik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés