Előfizetői tartalom

Az OTP vezérigazgató-helyettese is OTP-részvényeket vett

Portfolio
A múlt héten már pedzegettük, hogy vajon az OTP vezetői a bank gyorsjelentését követően elkezdik-e venni az OTP részvényeit az elmúlt hetek zuhanása után. A válasz igen, az elmúlt napokban Csányi Sándor szingapúri alapja, a bankvezér fia, az igazgatóság egyik tagjának cége és az OTP egyik vezérigazgató-helyettese is vett OTP-részvényeket.

Kiss-Haypál György, az OTP vezérigazgató-helyettese tegnap 2000 darab OTP-részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén. Az átlagár 10 032 forint volt, ez alapján a tranzakció összértéke 20 millió forint. Múlt hét pénteken az OTP igazgatósági tagjához, Nagy Györgyhöz köthető Westbay Kft. 322,5 millió forintért vett OTP-részvényeket. Múlt hét pénteken Csányi Sándor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés