Előfizetői tartalom

Megkezdődtek a kifizetések az OBA-nál, minden korosztálynak volt pénze a Sberbankban

Portfolio
Szerdán megkezdődött, és jövő hét péntekéig tart a végelszámolás alá került Sberbank Magyarország Zrt. betéteseinek a kifizetése az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) részéről. Azt egyelőre nem közölték, hogy pontosan mekkora betétállományt érint mindez, az MNB korábbi közlése alapján 61 ezer betétesnek lehetett 100 ezer euró alatt, és mintegy 1 ezernek efölötti betétösszege a Sberbanknál.

Az OBA tegnap a Sberbanktól kapott adatok alapján megkezdte a kártalanítások kifizetését, így a betétesek már várhatják a számlájukra érkező jóváírásként, néhány napon belül a Magyar Posta Zrt.-től is megkapják a betétesek postai kifizetésként a részükre járó kártalanítás összegét – közölte az OBA. Azon ügyfelek, akik a Takarékbank Zrt.-nél rendelkezhetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés