Előfizetői tartalom

Mi lesz az OTP-vel Oroszországban és Ukrajnában? Nyilatkozott a bank

Az OTP közzétett egy közleményt az orosz és az ukrán leánybankjával kapcsolatban, amiből kiderül, hogy a bankcsoport az orosz leánybank működését teljes mértékben alárendeli a nemzetközi szankciós előírásoknak, fokozatosan leépíti a vállalati hitelportfólióját, nem fektet orosz állampapírokba, illetve ezek forgalmazását a teljes nemzetközi OTP Csoportban felfüggesztette, az OTP Bank nem nyújt finanszírozást oroszországi leánybankja számára. Az ukrán leánybank tevékenységét továbbra is fenntartja a bankcsoport.

Mi lesz a leánybankokkal? Az OTP közleményt tett közzé a honlapján, azt változtatás nélkül közöljük: Azon dolgozunk, hogy az ország pénzügyi infrastruktúrája, így a gazdaság egésze működőképes maradjon a háborús körülmények között is. Ukrajnai leánybankunk tevékenységének fenntartása mellett több millió eurós támogatással, tárgyi adományokkal, munkatársaink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés