Előfizetői tartalom

Behúzták a féket a magyar bankok - kinek jut még szuperolcsó lakáshitel?

Portfolio
Hamarosan meghallgatható lesz a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének hétfői adása. A mai műsorban szó lesz arról, hogy miért függesztik fel sorra a bankok a 2,5 százalékos kamattal futó MNB-s zöldhiteligénylések befogadását. Az adás második részében pedig a magyar nyugdíjrendszerről fogunk beszélni, illetve arról, hogy milyen intézkedésekkel lehetne fenntarthatóbbá tenni a rendszert.

Délután 5 körül jelenik meg a Portfolio Checklist, lapunk napi podcast sorozatának hétfői adása. A mai első témánk az lesz, hogy mi történik épp az MNB-s zöldhitelekkel: óriási versenyfutás lett ugyanis a 200 milliárdos jegybanki program lehívásából. A bankok most már ott tartanak, hogy egymás után kénytelenek felfüggeszteni a hitelkérelmek befogadását, pedig a február...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés