Előfizetői tartalom

Már készül a szuperbank: pár nap, és MKB-sok lesznek a Budapest Bank ügyfelei

Portfolio
Ahogy ígérték, március 31-én beolvad a Budapest Bank az MKB Bankba, hogy aztán 2023 májusában a Takarék Csoport tagjai is csatlakozzanak az épülő szuperbankhoz. Ginzer Ildikó, a Magyar Bankholdig standard  kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese ismertette velünk a részleteket, és mindazt, amit az érintett ügyfeleknek tudniuk érdemes.

Március 31-ével beolvad a Budapest Bank az MKB Bankba. Mi a teendőjük ezzel kapcsolatban az ügyfeleknek, módosulnak-e például szerződések, bankszámlaszámok, banki elérhetőségek emiatt? Az ügyfeleknek az átállással kapcsolatban semmilyen teendőjük nincs, arra törekedtünk, hogy a lehető legkevesebbet érzékeljenek a háttérben zajló folyamatokról. A szerződések nem változnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés