Előfizetői tartalom

Három éve nem látott nyereség a Takarék Jelzálogbanknál

Portfolio
Terv feletti eredménnyel zárta a 2021-es évet a tőzsdén is jelenlévő Takarék Jelzálogbank, miután egy év alatt 40,7%-os növekedéssel 2,7 milliárd forint adózás előtti eredményt ért el 2021-ben. Az auditált pénzügyi jelentés szerint a Takarék Jelzálogbank mérlegfőösszege az egy évvel korábbi szintről 8,6%-kal 665 milliárd forintra emelkedett, és a társaság megerősítette helyét a magyar jelzálogpiacon. A társaság közgyűlését április 28-án tartják.

2018 óta nem látott profit A bank auditált pénzügyi jelentése szerint a 2020-as több mint 1,9 milliárd forintról egy év alatt 792 millió forinttal (40,7%) nőtt a konszolidált, adózás előtti eredménye, amely így tavaly meghaladta a 2,7 milliárd forintot. A jelentős növekedéshez a második félév kimagasló, több mint 1,6 milliárd forintos eredménye is hozzájárult. A bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés