Előfizetői tartalom

Ismét összecsapások törtek ki a jeruzsálemi Templom-hegyen

MTI
Összecsapások törtek ki vasárnap ismét a jeruzsálemi Templom-hegyen palesztinok és az izraeli biztonsági erők között, miután több száz palesztin gyűlt ott össze, és kövekkel és vasrudakkal eltorlaszolta a szent helyek bejáratát. Előtte palesztinok kövekkel dobáltak meg autóbuszokat, amelyeken zsidók utaztak Jeruzsálem óvárosába, hogy a Templom-hegyre látogassanak.

 Az összecsapásokban többtucatnyi palesztin megsebesült. Előtte a buszokban öt utas sérült meg. A rendőrök őrizetbe vettek két feltételezett kődobáló palesztint. Pénteken még súlyosabb összecsapások voltak a Templom-hegyen, az izraeli rendfenntartók több mint háromszáz palesztint őrizetbe vettek. Erre számítva aznapra fokozott készültségbe helyezték az izraeli biztonsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés