Előfizetői tartalom

A digitális átalakulás éllovasává válna az OTP leánybankja egy új partner segítségével

Portfolio
A hazai OTP Csoporthoz tartozó DSK Bank, Bulgária legnagyobb pénzintézete bejelentette partnerségét a Backbase-szel, a vezető Engagement Banking Platform szolgáltatóval. A szoftvercég szorosan együttműködik majd a DSK Bankkal, hogy felgyorsítsa a bank digitális átalakulását és megoldásai ügyfélközpontú újragondolásával biztosítsa működési modelljének jövőjét. A bank a Microsoft Azure-on telepített Backbase Engagement Banking Platformot, valamint a Backbase Digital Banking és Digital Sales megoldásait használja majd, hogy a bank lakossági ügyfelei számára súrlódásmentes önkiszolgálást és digitális lehetőségeket biztosítson.

Az ügyfélközpontú fejlesztés fontosságát mutatja az OTP Csoport bolgár leánybankja, a DSK Bank és a Backbase együttműködése. A DSK Bank az OTP szlovén tagjánál és a csoport első Backbase ügyfelénél, az SKB Banknál kifejlesztett mestersablont használja majd. Ezáltal az új digitális megoldások gyorsabban juthatnak majd piacra, valamint a méretgazdaságosságnak és a platformalapú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés