Előfizetői tartalom

Belenyúl a kormány a babaváró hitelbe, és lesz, aki ennek nem fog örülni

Portfolio
Ma délután új résszel jön a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastje. A mai műsor első részében a gyermekvállalás előtt állók körében nagyon népszerű babaváró hitelről fogunk beszélni, mivel a kormány átalakítja ezt a konstrukciót, mégpedig a bankok kárára, de azoknál is változnak a feltételek, akik nem tudják teljesíteni a gyermekvállalást. A műsor második felében a jövő bankolásáról beszélgetünk majd, és arról, hogy a mesterséges intelligencia a bankolás mely területein lesz majd az ügyfelek és a pénzintézetek segítéségére.

Frissítés! Az adás megjelent, ide kattintva meghallgatható. Délután öt körül jön a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének szerdai adása. Az első témánk a Babaváró hitel változása lesz. A konstrukció egy speciális hiteltípus, ami a gyermekvállalás előtt álló párok körében népszerű, a február végi adatokból kiderül, hogy 1618 milliárd forintnyi babaváró...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés