Előfizetői tartalom

Mától már tényleg csak a nagyon szemfülesek juthatnak zöldhitelhez

Portfolio
Jelenleg egyetlen hazai banknál sem érhető el a Zöld Otthon Program legfeljebb 2,5%-os kamatozású lakáshitele az új érdeklődők számára, a hitelbefogadások szünetelnek. Bár az OTP és az Erste az elmúlt napokban korlátozottan még fogadott be kérelmeket, ma már náluk sem elérhető a termék. Néhány bank viszont nem zárja ki ezt: náluk a folyamatban lévő kérelmek elbírálása zajlik, és azt követően dönthetnek a befogadások esetleges korlátozott újraindításáról. Néhány óránál hosszabb hitelbefogadási időkeretre azonban valószínűleg már sehol sem számíthatnak az érdeklődők, így tényleg csak a szemfülesség dönthet.

Hitelezés 2022 Ez a téma is terítéken lesz május 17-ei Hitelezés 2022 konferenciánkon, érdemes mielőbb regisztrálni! Információ és jelentkezés Kimerülőben a 200+100 milliárdos keret Ahogy a múlt héten megírtuk, a bankok válaszai alapján nagyjából ki is merült az MNB energiahatékony lakásokra kiírt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái