Előfizetői tartalom

Kamatbombán ül rengeteg lakáshiteles, a kormányon múlik, mikor robban

Portfolio
Hamarosan jön a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének csütörtöki adása. A mai műsorban egyebek mellett arról lesz szó, hogy mennyivel növekednének a változó kamatozású lakáshitelek törlesztői, ha a kormány eltörölné a kamatstopot. A podcast második részében az Egyesült Államok által Ukrajnának juttatott fegyverekről lesz szó, végül pedig egy rendezvényt fogunk ajánlani, melynek keretén belül Valter Attilával lehet majd közösen biciklizni a Giro d'Italia május 3-i, budapesti startját megelőzően.

Frissítés! A műsor megjelent, ide kattintva hallgatható meg. Délután öt körül érkezik a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének csütörtöki adása. A műsor első felében Palkó István, a Portfolio Pénzügy rovatának vezető elemzője lesz a vendégünk, akivel a június 30-ig érvényben lévő kormányzati kamatstop változó kamatozású lakáshitelekre gyakorolt hatásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés