Előfizetői tartalom

Nem mindenkinek hosszabbodna meg a kamatstop? Mi lesz, ha megvalósul az MNB-s javaslat?

Portfolio
Hamarosan érkezik a Portfolio Checklist csütörtöki adása. A műsor első részében arról lesz szó, hogy milyen hatásai lennének annak a felvetésnek, melyről Virág Barnabás, az MNB alelnöke beszélt egy mai konferencián a változó kamatozású jelzáloghitelekkel kapcsolatban. Ezután a 40.Magyar Sajtófotó Kiállítás kurátorával beszélgetünk, egyebek mellett a hazai sajtófotózás jelenlegi helyzetéről és jövőjéről.

Délután 5 óra körül jön a Checklist, a Portfolio munkanapokon megjelenő podcastjének mai műsora. Az adás első részében arról lesz szó, hogy az érvényben lévő kamatstop esetleges meghosszabbítását az MNB alelnöke nem az eddigi formában javasolná. Ahogy arról egy mai konferencián beszélt, szerinte a legsérülékenyebb csoportokat érintő, célzott meghosszabbításra lenne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés