Előfizetői tartalom

Új fejlemények a Sberbank-ügyben: Bécsre vetik vigyázó szemüket a magyar bankok

Portfolio
Jó esély van arra, hogy hozzájut a végelszámoló a Sberbank Magyarország egykori anyabankjánál, a Sberbank Europe-nál elhelyezett nagy összegű betéthez, a végelszámolást végző PSFN Kft. ugyanis azt jelezte a Portfolio-nak, hogy pozitívak a kilátások erre. A Sberbank tőkehelyzetét megrendítő, a háború kitörése után beragadt bécsi betétnek nemcsak az OBA-kártalanításban nem részesülő hitelezők szempontjából van jelentősége, hanem befolyásolja az Országos Betétbiztosítási Alapba a bankok által teljesítendő 73,55 milliárd forintos rendkívüli befizetés térülését, és ezen keresztül a bankszektor idei jövedelmezőségét is.

Hitelezés 2022 Hasonló témákról is szó lesz Hitelezés 2022 konferenciánkon, még nem késő regisztrálni! Információ és jelentkezés Sok pénzt kellett előteremteni Márciusban az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) mintegy 147 milliárd forintból kártalanította a 100 ezer euró alatti összegnek megfelelő...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái