Előfizetői tartalom

Egyre kevesebben gondolják majd, hogy érdemes hitelt felvenni (Interjú)

Lassulást vár az év második felében a hitelpiacon Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója, akivel a betéti és hitelkamatokról, a kamatstop sorsáról, a Zöld Otthon Program tanulságairól és a Sberbank-csőd után történtekről is beszélgettünk. Nemrég tette közzé négyéves stratégiáját az Intesa Sanpaolo, a tervnek a leánybank jövője szempontjából is fontos üzenetei vannak. Simák Pál keddi Hitelezés 2022 konferenciánk bankvezéri kerekasztal-beszélgetésében is kifejti véleményét, még nem késő regisztrálni a rendezvényre!

Hitelezés 2022 A hitelpiac aktualitásairól szól Hitelezés 2022 konferenciánk, nem érdemes lemaradni az eseményről: Információ és jelentkezés Töretlenül emelkedik a kamatkörnyezet, látják-e már emiatt a hitelkereslet visszaesésének és a hitelpiaci lassulásnak az egyértelmű jeleit? A lakossági oldalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés