Előfizetői tartalom

Megtudtuk: a Magyar Bankholding is esélyes a Sberbank hitelportfóliójára

Portfolio
A Magyar Bankholding is versenyben maradt a végelszámolás alatt álló Sberbank Magyarország mintegy 330 milliárd forintos hitelállományáért – tudta meg a Portfolio. A betétállományon a bankok nagy része nyert, hiszen az OBA-kártalanítás után az ügyfelek különböző hitelintézeteknél nyitottak számlát, a hitelállomány viszont egy helyre kerül: a győztes nevét a következő napokban hirdethetik ki.

Nem csak multik maradtak A hvg.hu a múlt héten azt írta, négy bank, az Erste, a K&H, a Raiffeisen és az UniCredit maradt versenyben a végelszámolást végző PSFN Kft.-nél a Sberbank hitelállományára, de a Portfolio értesülése szerint  a 330 milliárd forintos nagyságú hitelállományra a Magyar Bankholding is az esélyesérdeklődők között található. Logikus is ez, hiszen ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés