FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Érdekes folyamat zajlik a személyi hiteleknél, most indul csak be igazán a kamatemelés?

Portfolio
Megosztottak a piaci szereplők annak kapcsán, mi vár a személyi hitelezésre 2022-ben: vannak, akik visszaesésre számítanak, mások szerint nem lesz jelentősebb megtorpanás.  Portfolio Hitelezés 2022 konferenciáján a piaci szakértők beszélgettek a külföldön egyre gyorsabban felfutó BNPL-jelenségről, a személyi hitelek kamatszintjéről és a hitelkártyák jövőjéről is.

Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója a fogyasztóbarát személyi kölcsönök tapasztalatairól és a fogyasztási hitelpiac előtt álló kihívásokról beszélt előadásában. A főbb megállapítások: Az elmúlt évek érdemi változásai ellenére a személyi hitelek továbbra is a hitelpiac meghatározó részét képezik. A 2020 előtti időszakban több probléma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés