Előfizetői tartalom

Ingatlanhitelek Magyarországon: bivalyerős piac csapódik a falnak, merre tovább?

Portfolio
Egy rendkívül erős ingatlanpiac csattant neki a falnak február 24-én, az orosz-ukrán háború kirobbanásával. Rengeteg a bizonytalanság a piacon, az alapanyagárak, a kivitelezési kockázatok rendkívüli módon megnőttek, a bankok is óvatosabbak, de drámai szigorításra nem kell készülni a projektfinanszírozásban. Erről volt szó Hitelezés 2022 konferencián 3/A szekciójában.

„Hozamok és elvárások az irodapiacon és azon túl” címmel tartott előadást Hitelezés 2022 konferenciánkon Borbély Gábor a CBRE kutatási igazgatója. 2022 elején borzasztóan optimista volt az ingatlanpiac, az ingatlanbefektetési forgalom Európában abszolút csúcson volt az idei első negyedévben. Az éves forgalom 2022 áprilisában magasabb volt, mint eddig bármikor. Egy rendkívül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés