Előfizetői tartalom

CIB-vezér: ahol sok a banki alapműködést korlátozó intézkedés, ott a beruházási hajlandóság csökken

Portfolio
A tartós kamatstop nem ösztönzi a változó kamatozású hitellel rendelkező ügyfeleket arra, hogy fix kamatozásúra cseréljék meglévő kölcsöneiket, a mechanizmus rászorultsági alapon való megtartása viszont logikus lehet - egyebek mellett erről is beszélt a Portfolio Checklist keddi adásában Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója.

"Én azt gondolom, hogy bármiféle intervenció, ami hosszú ideig jelen van egy piaci környezetben, az nem egészséges" - mondta el a kamatstoppal kapcsolatban Simák Pál, a CIB Bank elnök-vezérigazgatója a Portfolio Checklist keddi adásában. Hozzátette: az ügyfelekben is van ezzel kapcsolatban már egy tudatosság, amit arra alapoz, hogy a változó kamatozású hitellel rendelkező ügyfélkörük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés