Előfizetői tartalom

Miből áll a titkos sikerrecept, amely nemzetközi bajnokokká tette ezeket a fintecheket?

Portfolio
A Portfolio Financial IT konferenciájának IV. panelbeszélgetésén négy, nemzetközileg is sikeres fintech képviselői osztották meg gondolataikat arról, hogy hogyan lesz egy magyar startupból globális sikersztori. A beszélgetésen részt vett Arvithis Georgios a SaltPay alapítója; Fischer Báint, a Dorsum termékfejlesztési igazgatója; Kádás Tamás, a SEON alapítója és Nyíri József a Finshape alapítója.

A panelbeszélgetést Faluvégi Balázs a Magyar Fintech Szövetség elnöke moderálta az első kérdés pedig arra vonatkozott, hogy a nemzetközi összevetésben is sikeresnek mondható fintechek milyen mérőszámokat tartanak szem előtt, amikor értékelik a működésüket. A Finshape, amely bankoknak nyújt szolgáltatást, értelemszerűn a megszerzett új ügyfelek számát veszi figyelembe....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés