Előfizetői tartalom

"Not great, not terrible" - így áll a hazai bankok digitalizációja

Portfolio
A hazai pénzintézeti digitalizációnál évről-évre látható fejlődés, de az elvárások is folyamatosan nőnek fogyasztói oldalról, s még van mit eltanulni a neobankoktól - nyilatkozta Fáykiss Péter, a Magyar Nemzeti Bank Digitalizációs Igazgatóságának vezetője a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon megjelenő podcatjének csütörtöki adásában.

A Magyar Nemzeti Bank évente készít felmérést a magyar bankrendszerek digitalizációs szintjéről, amiből az derült ki, hogy a hazai piac egy közepes szinten van. Front-end részen egyre jobb megoldásokat láthatunk, ami fontos, hisz ezzel találkozik a fogyasztó. Ugyanakkor a motorháztető alatti résszel, a kellően flexibilis rendszerek kiépítésével még elég sok tennivaló van...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés