Előfizetői tartalom

Ezért nincs innovációs kényszer a bankszektorban – túl jól megy a szekér?

Portfolio
A Portfolio Checklist mai bónusz epizódjának első részében Pecsenye Rolandot, a Magyar Bankholding vezérigazgató-helyettesét kérdeztük egyebek mellett a pénzintézetnél folyó digitális transzformációról, valamint a szervezetnél folyó bankfúzióról. A műsor második részében (07:43-tól) Nyíri József, a Finshape társ-vezérigazgatója volt a vendégünk, akivel más témák mellett érintettük a banki digitalizációs projektek főbb kihívásait, de beszéltünk még ESG-ről, valamint arról is, hogy miképpen lehet Magyarországról fintech vállalatként nemzetközi ügyfélkört építeni.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: A Nyíri Józseffel készített interjúnkban hivatkozott cikk ide kattintva érhető el. A Checklist mai adásának tartalmát május 31-én rögzítettük a Portfolio Financial IT 2022 konferencián. Címlapkép forrása: Portfolio/Stiller...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés