Előfizetői tartalom

Szárnyal a magyar faktoringpiac

Portfolio
22 százalékkal nőtt 2021-ben és 35 százalékkal az idei első negyedévben a magyar faktoringpiac forgalma a Magyar Faktoring Szövetség szerdán közölt statisztikája szerint. Leginkább a visszkereset nélküli, vagyis azon faktoring termékek iránt nőtt a kereslet, amelynél a finanszírozó a vevők fizetésképtelenségének kockázatát is vállalta. A Magyar Faktoring Szövetség újabb hároméves ciklusra megválasztotta a szervezet elnökségét, Csáki Ferenccel az élen.

A faktoring finanszírozást nyújtó bankok és pénzügyi vállalkozások a faktoring termékek különlegesen vállalkozás-barát jellegét látják a magyar faktoring piac 2021 évi sikeres fejlődésében. A COVID-válság, az ellátási láncok zavarai, valamint a kedvezményes hitelek bőséges választéka ellenére is dinamikus, 22%-os forgalom növekedést értek el a faktoring szolgáltatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés