FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
 
Előfizetői tartalom

Készül a magyar szuperbank, százmilliárdos döntések a háttérben

Portfolio
Olyan szinergiákat teremt az MKB Bank, a Budapest Bank és a Takarékbank fúziója, hogy ezek öt év alatt kitermelik az átalakítási költségek jelentős részét - mondja Martzy Antal, a Magyar Bankholding pénzügyekért felelős vezérigazgató-helyettese, akit a fúzió lebonyolításának részletei és pénzügyi hatásai mellett a különadóval és háborúval terhelt üzleti és szabályozói környezetről is kérdeztünk interjúnkban.

A Takarék Csoporttól érkezett a Magyar Bankholding és a most már csoportirányító bankként működő MKB Bank pénzügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi székébe. Hogyan választották ki erre a pozícióra? Nagyon tudatos és körültekintő döntés volt a Bankholding működésének indulásakor egy neves nemzetközi tanácsadócég megbízása a kiválasztási folyamat keretrendszerének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés