Előfizetői tartalom

Külföldön is kezdik elhagyni a magyarok a készpénzt

Portfolio
A Visa nyolc közép- és kelet-európai országban végzett az utazási és fizetési szándékokra vonatkozó felmérést 2022 tavaszán. Az eredmények megmutatják a magyarok terveit, szokásait, és összehasonlíthatóvá válnak a régiós szomszédok válaszaival. A kutatás legfontosabb tanulságait Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője ismertette. Az esemény meghívott vendégével, Farkas Tamással, az OTP Bank senior bankkártya tanácsadójával együtt pedig hasznos és praktikus tanácsokkal látták el az utazókat.

A világjárvány visszaszorulásával a magyarok újra szívesen töltik szabadságukat határainkon kívül, legyen szó akár hosszabb nyaralásról vagy egy hétvégi városlátogató útról. Ezeken az utazásokon pedig készpénz helyett előszeretettel használják bankkártyájukat, okostelefonjukat vagy okosórájukat fizetésre – derül ki a Visa megbízásából nyolc közép- és kelet-európai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái