Előfizetői tartalom

Külföldön is kezdik elhagyni a magyarok a készpénzt

Portfolio
A Visa nyolc közép- és kelet-európai országban végzett az utazási és fizetési szándékokra vonatkozó felmérést 2022 tavaszán. Az eredmények megmutatják a magyarok terveit, szokásait, és összehasonlíthatóvá válnak a régiós szomszédok válaszaival. A kutatás legfontosabb tanulságait Kiss Ede, a Visa Magyarországért felelős területi vezetője ismertette. Az esemény meghívott vendégével, Farkas Tamással, az OTP Bank senior bankkártya tanácsadójával együtt pedig hasznos és praktikus tanácsokkal látták el az utazókat.

A világjárvány visszaszorulásával a magyarok újra szívesen töltik szabadságukat határainkon kívül, legyen szó akár hosszabb nyaralásról vagy egy hétvégi városlátogató útról. Ezeken az utazásokon pedig készpénz helyett előszeretettel használják bankkártyájukat, okostelefonjukat vagy okosórájukat fizetésre – derül ki a Visa megbízásából nyolc közép- és kelet-európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés