FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Orosz és olasz kockázatok az UniCredit körül: a bank pénzügyi vezetője nem aggódik

Portfolio
Az UniCreditnek "korlátozott" lehetőségei vannak arra, hogy csökkentse oroszországi kitettségét - mondta szerdán az olasz bank pénzügyi vezetője, kizárva, hogy a társaság további likviditási vagy tőke jellegű támogatást nyújtson orosz leányvállalatának. Arról is beszélt, hogy a bankcsoport jó helyzetben van az olasz államkötvények volatilitásának kivédésére, és nem aggódnak a hozamok növekedése miatt.

A Reuters tudósítása szerint Stefano Porro a Goldman Sachs római pénzügyi konferenciáján több témát is érintett: szerinte az orosz leánybank ügye nem jelent pénzügyi kényszerhelyzetet a csoport egésze számára, volt idejük eldönteni, hogyan járjanak el Oroszországgal kapcsolatban, az első negyedévben már elkönyvelték a legrosszabb forgatókönyv esetén elszenvedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés