FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Megvan az Erste Group új vezérigazgatója

Portfolio
Az Erste Group felügyelőbizottsága mai rendkívüli ülésén Willi Cernkót nevezte ki az Erste Group Bank AG új vezérigazgatójává 2022. július 1-jei hatállyal. Cernko vezérigazgatóként Bernd Spaltot váltja, aki korábban bejelentette, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerződését. Cernko a bankcsoport lakossági üzletágát is vezetni fogja. Az Erste Bank Österreichnél eddig betöltött vállalati vezetői posztja is betöltésre kerül.

"Nagyon örülök, hogy Willi Cernko személyében olyan vezérigazgatót találtunk az Erste Group számára, aki nagyon közel áll ügyfeleinkhez, nagy tapasztalattal rendelkezik és rendkívül jó kapcsolatokkal rendelkezik. A közép- és kelet-európai fő piacainkon szerzett széleskörű nemzetközi tapasztalatával Willi a megfelelő személy arra, hogy az Erste Groupot szilárdan megalapozza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés