Előfizetői tartalom

Megtudtuk: így áll a Sberbank végelszámolása

Portfolio
A Portfolio megkeresésére friss részleteket árult el a Sberbank végelszámolását végző PSFN Kft. a folyamatról, mint kiderült, megindult a Sberbank Europe AG eszközeinek értékesítése, amelyből befolyó vételár tervezetten fedezetet biztosít minden hitelezői igény – köztük a Sberbank AG-nál beragadt betétjének – visszafizetésére.

A PSFN lapunkkal közölte, hogy ismereteik szerint megindult a Sberbank Europe AG eszközeinek értékesítése, amelyből befolyó vételár tervezetten fedezetet biztosít minden hitelezői igény – köztük a Bank Sberbank AG-nál beragadt betétjének – visszafizetésére. Jelen pillanatban még változatlanul nem jelenthető ki teljes biztonsággal, hogy a bankközi betét összegét a bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés