Előfizetői tartalom

Erste: már nagyon várják a vállalkozások az új Széchenyi Kártya MAX elindulását

Portfolio
Még nem jelentek meg a részletes terméktájékoztatók, de nagyon várják már a július 1-jén debütáló, kedvező kamatozású Széchenyi Kártya Program MAX indulását a kis- és középvállalkozások – hangzott el az Erste Bank mai sajtótájékoztatóján. A bank szakértői szerint a mezőgazdasági- és élelmiszerárak tartósan magasak maradhatnak.

A Széchenyi Kártya Programhoz kapcsolódó EU-s támogatási tartalmak június 30-ai kifutása miatt rendkívül nagy volt az érdeklődés a program iránt az utóbbi hetekben - mondta Szerdahelyi Róbert, kkv-üzletágának vezetője. A következő negyedévekben természetszerűleg lesz egy kisebb visszaesés a kkv-k hitelkeresletében, azonban a Széchenyi Kártya Program továbbra is rendelkezésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés