Előfizetői tartalom

Szuperbank: már tényleg nem kell sokat várni a Széchenyi Kártya Program új hiteleire

Portfolio
2022 júliusában folytatódik a Széchenyi Kártya Program, amely a hazai kkv-szektor versenyképességének elősegítését célozza. Az energia többletköltségek finanszírozásának könnyítése, valamint a hatékonyságnövelő és technológiaváltást segítő beruházások elősegítése érdekében két új speciális, kiemelten támogatott hitelkonstrukció is érkezik.

A Magyar Bankholding közleménye emlékeztet: a Széchenyi Kártya Program több mint 20 éve biztosít a különféle finanszírozási igényekhez alkalmazkodó pénzügyi megoldásokat a vállalkozások számára. A koronavírus világjárvány kezdetétől, 2020 tavaszától a Széchenyi Kártya Program Plusz, 2021. nyarától a Széchenyi Kártya Program GO! enyhítette hiteltermékein keresztül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés