Előfizetői tartalom

Rendkívüli kormánydöntés született a rezsicsökkentés árnyékában, különleges hitelt vesz fel az állam

Portfolio
Csütörtökön nem csak egy - a rezsicsökkentés módosításának részletszabályait is tartalmazó - közlöny jelent meg, késő este újabb jogszabályokat hirdetett ki a kormány egy másik közlönyben. Ezek közül az egyik legérdekesebb a különleges földgázkészlet létrehozásáról szóló kormányrendelet, valamint az ehhez szükséges finanszírozás elősegítéséről szóló döntés. Úgy tűnik, a kormány nagyon komolyan veszi a földgáztartalékok bővítésének ügyét a téli hónapokhoz közeledve.

Különleges döntés A Kormány 260/2022. (VII. 21.) Korm. rendelete a különleges földgázkészlet létrehozásáról címet viseli a kormány döntése, amely a csütörtök esti Magyar Közlönyben jelent meg. Ez a rendelet kimondja, hogy a különleges földgázkészlet az energiapolitikáért felelős miniszter (a továbbiakban: miniszter) által meghatározott földgázmennyiség (a továbbiakban:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés