Előfizetői tartalom

Lekapcsolja a villanyt a K&H: fenntarthatósági intézkedéseket jelentett be a pénzintézet

Portfolio
Fenntarthatósági hónapot hirdetett a K&H, ráirányítva a figyelmet a fenntarthatósági erőfeszítések fontosságára és a pénzügyi csoport ESG-területen tett intézkedéseire és elért eredményeire. Utóbbiakat ismertették a pénzintézet mai sajtótájékoztatóján. Suba Levente, a K&H Fenntarthatósági Programjának a vezetője a Portfolio keddi Sustainable World 2022 konferenciáján is beszélni fog a témáról, még nem késő regisztrálni az eseményre.

Sustainable World 2022 Jövő kedden lesz a Portfolio fenntarthatósági konferenciája, nem érdemes lemaradni róla: Információ és jelentkezés Guy Libot, a K&H Csoport vezérigazgatója bejelentette: fenntarthatósági hónapot indít a K&H, és azt szeretnék, ha szeptember minden vállalat számára a fenntarthatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés