Előfizetői tartalom

Új fejlesztések állíthatják feje tetejére a bankrendszert, de egyelőre sok a baj velük

Portfolio
A digitalizáció megállíthatatlanul tör előre a pénzügyi rendszeren, alapjaiban formálva át a hagyományos banki termékeket és szolgáltatásokat. A technológiák közül noha még egyik sem kiforrott, már most óriási befektetések koncentrálódnak köréjük, és annyi már biztosan látszik, hogy évekre ki fogják jelölni a fejlesztések irányvonalát. A Capgemini Decentralized Futures kutatásából kiderült, hogy mi jellemzi aktuálisan a CBDC-projekteket, a kriptopénzek és a DeFi piacát, valamint a metaverzum-fejlesztéseket.

Portfolio Future of Finance 2022 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio október 18-ai Future Finance konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Már mindenkit foglalkoztat a CBDC A CBDC-projektek kapcsán azt látni, hogy a központi bankok közül egyre többen mozdulnak el a kutatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés