Előfizetői tartalom

A kamatstopon kívüli hiteleknél jöhet az első komolyabb nemfizetési hullám

Portfolio
A követeléskezelők még nem érzékelik, hogy a hitelmoratórium részleges megszűntetése miatt nőtt volna a nemfizető adósok aránya. Bódizs Kornél, a MAKISZ elnöke szerint az első, jelentősebb nemfizetési hullámra a nem fixált kamatozású hitelek kamatainak drámai megemelkedése miatt lehet majd számítani. Véget ért az árverési és kilakoltatási moratórium is, amelynek kapcsán a bírósági végrehajtók jelenleg a régi elmaradásokat dolgozzák fel.

Követeléskezelési trendek 2022 Követeléskezelési trendek konferenciánk kiemelt témája lesz ez, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Kapcsolódó cikkünk 2022. 09. 03. Rezsiszorongás, lefújt beruházások, bedőlő hitelek: kutya világ jön ránk? 2022. 09. 02. Vihar előtti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés