Előfizetői tartalom

Fiókbezárási hullám a Takarékbanknál, reagált a Magyar Bankholding

Portfolio
Országszerte több kistelepülés vezetését is arról értesítette a Magyar Bankholding július végén, hogy augusztus 25-én bezárják a helyi Takarékbank-fiókot, így az ott élőknek másik településre kell utazniuk, ha bankügyeket intéznének vagy készpénzt vennének fel – értesült az RTL Híradó. A Magyar Bankholding a Portfolio-nak adott nyilatkozatában reagált a hírre.

A műsornak megszólaló Szűcs Viktor berekböszörményi polgármestert váratlanul érte a hír, ráadásul sem indoklást, sem segítséget nem kapott a banktól. Azt is kifogásolta, hogy csak a bezárás előtt egy hónappal kapott a döntésről tájékoztatást. A Magyar Bankholding nem válaszolt az RTL azon kérdésére, hány fiókot érint a bezárás. Írásban annyit közöltek, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés