FONTOS EP-választás: jöhet a földindulás, de a teljes fordulat elmarad Brüsszelben
 
Előfizetői tartalom

Megemeli a Wise a forint utalások díját a tranzakciós illeték miatt

Portfolio
Ügyféltájékoztatót adott ki a Wise pénzforgalmi szolgáltató, amelyben arról írnak, hogy emelik a forintból és a forintba indított utalások díjait. A Wise-on keresztüli banki utalások esetében szeptember 22-től, a személyes vagy céges Wise számláról indított utalások esetében pedig november 14-től lép életbe az új díjszabás. A fintech az emelkedő magyarországi költségekre hivatkozva döntött így, amelyek mögött az árfolyam ingadozásai és az "új helyi adó" áll.

Banking Technology 2022 Erről a témáról is szó lesz a Portfolio október 6-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A Wise a tájékoztató szerint az alábbi esetekben emelt díjat: ha forintból bármilyen pénznembe történik utalás, bármilyen pénznemből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés