Előfizetői tartalom

Bejelentették a szuperbank új nevét!

Portfolio
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding.  Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban.

Barna Zsolt, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója az új név kapcsán azt mondta, szándékosan új márkanevet választottak, jelezve, hogy teljesen új bankot építenek, ötvözve a három bank erősségeit és örökségét. Kapcsolódó cikkünk 2022. 08. 29. Így egyben még nem láttuk a szuperbankot: ez lenne az ország második legnagyobb bankja 2022. 08. 31. Történelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés