Előfizetői tartalom

Részvényeket cserélt egymással az UniCredit és az Allianz

Portfolio
Az UniCredit Bank pénteki közleménye szerint részvényeket cseréltek az Allianz biztosítóval. Az olasz bank kimondott célja ezzel az volt, hogy nagyobb részesedése legyen a horvát bankpiacon. Mindkét vállalat a saját cégcsoportjához tartozó pénzintézetek részesedését kapta vissza, ezzel szorosabbra fűzve a kapcsolataikat - írja a Reuters.

 Az UniCredit Bank pénteken bejelentette, hogy megállapodást írtak alá partnerével, az Allianz biztosítóval. Ennek értelmében a két nagyvállalat gyakorlatilag felcseréli a közvetlen és közvetett részesedéseit a horvátországi leányvállalataikban. Az UniCredit megvásárolja az Allianz 11,72 százalékos részesedését az UniCredit csoport alá tartozó Zagrebačka Banka nevű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés