Előfizetői tartalom

Nagy nevek, izgalmas témák a Portfolio eddigi legnagyobb pénzügyi konferenciáján

Portfolio
Néhány év leforgása alatt látványos változásokat hozott a vagyonkezelés területén Magyarországon és a nemzetközi piacokon egyaránt az ESG. Dübörög a fenntarthatósági megfelelés, jönnek ki az újabb és újabb ESG-alapok és ESG-megoldások, de vajon hova fogja elvezetni az ESG a vagyonkezelési piacot a következő években, és vajon kellő erővel tudnak-e fellépni a szabályozó hatóságok az egyre nagyobb méreteket öltő greenwashinggal szemben? Ehhez hasonló témákat vitatunk meg október 18-án, a Portfolio Future of Finance 2022 konferenciáján.

Olyan rendezvényt szervez a Portfolio 2022 őszére, amilyen még soha nem volt: az egész napos szakmai eseményen a teljes magyar pénzügyi szakma nagy találkozóját rendezzük meg a finanszírozási, a biztosítási és a vagyonkezelési ágazat szereplői számára, az IT-szektor élenjáróival és a nem pénzügyi vállalatok pénzügyi-gazdasági vezetőivel kiegészülve. A fogalom, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés