Előfizetői tartalom

A hitelezéstől a vagyonkezelésig, a vállalati pénzügyektől az életbiztosítások jövőjéig: jön az év legátfogóbb pénzügyi konferenciája!

Portfolio
Miről fog szólni az életünk a pénzügyek területén 5, 10, 20 év múlva? Ezt járja körül Future of Finance 2022 konferenciánk a hitelezéstől a vagyonkezelésig, az életbiztosításoktól a vállalati pénzügyekig, az ESG-témáktól a digitális pénzekig. A pénzügyi szektor minden szegletéből várjuk a résztvevőket október 18-án a fővárosi Marriott Hotelbe, hogy a napi teendőktől elszakadva, közösen álmodjuk meg pénzügyi jövőnket.

Portfolio Future of Finance 2022 További információk és jelentkezés a konferenciára: Információ és jelentkezés 10 szekció, csaknem 70 előadó, több száz résztevő: olyan rendezvényt szervez a Portfolio 2022 őszére, amilyen még soha nem volt: az egész napos szakmai eseményen a teljes magyar pénzügyi szakma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés