Előfizetői tartalom

Revolúció és evolúció - Elárulta a fintech guru, hogyan lehet felismerni az igazi innovációkat

Portfolio
„A jövő elkezdődött? Múlt-, és jövőkép a lakossági fizetések piacán” címmel tartott előadást Future of Finance konferenciánkon Gauder Milán, amelyben sorra vette az elmúlt évtizedek nagy innovációit és amiket annak gondoltunk. Előadásában támpontokat adott ahhoz, hogy miképpen érdemes szerinte viszonyulni a forradalmi változásokhoz és a folyamatos fejldéshez, innovációhoz.

A fintech szakértő előadása elején Bill Gates egyik híres idézetét említette meg. Gates szerint „a változásokat kétéves távlatban túlbecsüljük, 10 éves időtávon alulbecsüljük”. Amit korábban hatalmas innovációnak gondoltunk, nem biztos, hogy akkora hatást váltottak ki, mint amire az emberiség számított, Gauder előadásában több példát is hozott erre.   Gauder...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés